• HomeHome
  • Create PostingCreate Posting
  • Area:
    All Areas [Change]

Learning Hungarian in Budapest - Élő Nyelvek Szemináriuma Nyelviskola

Élő Nyelvek Szemináriuma Nyelviskola

Hungarian Language Course

The aim of the course is:

to teach students the Hungarian language with a strong focus on fluency and effective communication based on accurate usage of grammar at beginners’ level and improving communication skills in different situations, e.g.: making friends, introducing themselves, family, accommodation, work, school, travel, holidays, meals, hospitality, shopping, entertaining, at the doctor’s, fashion etc.

Az Élő Nyelvek Szemináriumát 1948/49-ben alapították. Ez Magyarország legrégebben működő nyelviskolája. A nyelviskola központja Budapesten az V. kerület Fejér György u. 8 - 10 szám alatt van. Itt oktatunk is, és itt tartjuk a beiratkozásokat, a nyelvvizsgák egy részét. Kívánságra zártkörű nyelvoktatást is szervezünk a helyszínen.
Az elmúlt évtizedek során a nyelviskola sajátos fejlődésen ment keresztül. 1980-ig egyetlen magán nyelviskola volt és sok vezetési, szakmai gyakorlatot valósított meg, amely a szakterületünkön ma is nyomon követhető.
A jelenlegi élénk konkurencia közepette is úgy véljük, hogy nyelviskolánk a nyelvoktatás élvonalához tartozik. Mindezt elősegíti az az óriási, több évtizedes tapasztalat, amely jelen van a nyelviskolánk falain belül. Felkészültségünkben segítenek a saját fejlesztésű tananyagaink, valamint a nagy figyelemmel kiválasztott külföldi tananyagok

Éló Nyelvek Szemináriuma
Fejér György u. 8-10.
1053 Budapest

Area: Budapest
Phone: +36 1 326-5251
Website URL: http://www.elonyelvek.hu/language-school-general-introduction/hungarian-language-course.html

 Attached Video 

 Attached Pictures 
Haladó csoport
Hungarians say...
Posting No. 1227
Created 03 Nov 2016, 0:00
Expires 03 Nov 2017, 23:59
Total Views: 173
Report Posting As:
, , ,
Disclaimer: This website features user-submitted content. We are not responsible for the accuracy, truthfulness, style or tone of information displayed on these pages. We urge you to report any content that you find offensive or inappropriate.
Contact Study Language Speak Language